De professionele bruiloft dj

Welke bruiloft dj kies je voor het belangrijkste feest van je leven? Eentje die de platen draait die jij en je partner gemeen hebben en die belangrijk zijn voor jullie. Want je wil een dj die moeiteloos ‘jullie liedje’ tussen De Vengaboys en Bon Jovi mixt. Een dj die ervoor zorgt dat je gasten een fantastische tijd hebben. Dat jouw trouwerij het feest van het jaar is. Dat er nog lang over nagepraat wordt. Dat het instaworthy is. Dan wil je dat het hele plaatje klopt. 

Meet & Greet met je toekomstige bruiloft dj? 

Muziek is heel persoonlijk. Daarom ga ik altijd eerst met het bruidspaar om tafel om af te tasten wat de wensen zijn. We hebben het over muziek, de gasten en jullie feest. Op welke manieren kan ik er als bruiloft dj mogelijk een rol in spelen? Ik wil je graag ontzorgen op het gebied van licht en geluid. Daarnaast leggen we alvast de lijntjes met je ceremoniemeester. Jullie hoeven je natuurlijk geen Mojo Concerts te voelen. Ik vind het belangrijk dat er een goede match is. Onze eerste ontmoeting is altijd gratis en vrijblijvend. Bel of mail me voor een date! 

Boek vrijblijvend een Meet&Greet!
Meet & Greet met je toekomstige bruiloft dj

Hier had je bij moeten zijn

dj rob rolefes op Instagram
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Dit is wat andere bruidsparen zeggen

Testimonial

“Wij hebben een te gek feest gehad op onze trouwerij! Door je goede draai skills en je weet precies hoe je alle mensen op de dansvloer krijgt ! Het was echt een feest om niet te vergeten dankzij jou!!! Mensen hebben het er nog over! ✌️”

Anneloes Boers
Testimonial

“Ik kan mij nog een hele mooie bruiloft op Sicilië herinneren! Dat het strandfeestje langer door mocht gaan en en dat de kok van het hotel kwam kijken en genoot van al die gekke Hollanders!!”

Marlies Bekhuis
Testimonial

“Ik had geen andere DJ gewild op onze Siciliaanse bruiloft!! Je hebt er zelfs voor gezorgd dat er weddingcrashers op ons feestje kwamen kijken en de Italianen aan het dansen gekregen op jaren 90 gabbermuziek tot een uur of 05:00 ‘s nachts! Magische dag, Onvergetelijk!!! Bedankt daarvoor!! Ik zeg over een paar jaartjes overdoen???”

Maria Daniela Messinella
Testimonial

“Jij hebt ons nog geholpen met een mix in elkaar zetten voor onze bruiloft! Jij weet wel hoe je een feestje moet bouwen!!!!! Onze bruiloft was super en dat ook dankzij de goede 🎶 muziek! Je bent een TOPPER!!!”

Elisabeth Kremer
Testimonial

“Prachtige locatie in een mooie verbouwde ‘schuur’ Hakken gingen uit en er werd tot laat gedanst op vette plaatjes!”

Claudia Huiskes

Check deze awesome dj booth

De perfecte dj-installatie voor elke gelegenheid

Mijn custom made dj booth heeft alles wat een professionele drive in show nodig heeft. Hij is zo ontworpen dat het bij elke gelegenheid past. Een mooi rustig olijfhouten meubelstuk tijdens een diner wordt een kleurrijke led installatie zodra de tafels aan de kant gaan. Ik gebruik uitsluitend professionele apparatuur om mijn drive in show compleet te maken. Passend bij het feest en de locatie horen daar natuurlijk (bewegende) ledlampen, blacklight en rook bij. Een goede geluidsinstallatie die hard kan maar ook zacht erg mooi klinkt. En als het woord ‘extreem’ jouw feest het best omschrijft dan ken ik hele aardige jongens die er graag nog een laag confetti, lasers en vuurwerk overheen komen gieten. 

dj Rob Rolefes

Dj Rob Rolefes

Laat het hele plaatje kloppen.

Neem contact op als je op zoek bent naar een professionele dj voor bruiloften, bedrijfsfeesten, personeelsfeesten, jubileumfeesten en andere gelegenheden.

Neem contact op!
dj Rob Rolefes

Dj Rob Rolefes

Laat het hele plaatje kloppen.

Neem contact op als je op zoek bent naar een professionele dj voor bruiloften, bedrijfsfeesten, personeelsfeesten, jubileumfeesten en andere gelegenheden.

Neem contact op!