De ervaren dj voor je bedrijfsfeest

Jullie bedrijfsfeest moet het feest van het jaar worden. Dus ga je op zoek naar de juiste dj voor je bedrijfsfeest. Een ervaren dj die moeiteloos verschillende muziekstijlen door elkaar mixt. Die verzoekjes niet uit de weg gaat. Je wilt een dj voor je bedrijfsfeest die het publiek goed inschat. Je weet het zelf nog niet, maar het volgende plaatje is precies wat je wilt horen.

De juiste dj voor je bedrijfsfeest 

Ik heb op al heel wat bedrijfsfeesten en personeelsfeesten gedraaid. Het mooie hieraan is dat je nooit weet waar het naartoe gaat. Het begint meestal rustig, maar op een gegeven moment wil iedereen los gaan! Dat moment is heel bepalend voor een geslaagd bedrijfsfeest. Dan wil je een dj die daar snel op in kan spelen. Een ervaren dj weet welke plaat hij moet draaien om het feest naar een hoger plan te brengen. Wil je weten wat ik zou doen om een goede invulling te geven aan jullie feest? Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken. 

Ring my bell!
Dj voor bedrijfsfeest

Check deze awesome dj booth

De perfecte dj-installatie voor elke gelegenheid

Mijn custom made dj booth heeft alles wat een professionele drive in show nodig heeft. Hij is zo ontworpen dat het bij elke gelegenheid past. Een mooi rustig olijfhouten meubelstuk tijdens een diner wordt een kleurrijke led installatie zodra de tafels aan de kant gaan. Ik gebruik uitsluitend professionele apparatuur om mijn drive in show compleet te maken. Passend bij het feest en de locatie horen daar natuurlijk (bewegende) ledlampen, blacklight en rook bij. Een goede geluidsinstallatie die hard kan maar ook zacht erg mooi klinkt. En als het woord ‘extreem’ jouw feest het best omschrijft dan ken ik hele aardige jongens die er graag nog een laag confetti, lasers en vuurwerk overheen komen gieten. 

Hier had je bij moeten zijn

dj rob rolefes op Instagram
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Dit is wat andere feestgangers zeggen

Testimonial

“Je hebt ons feest echt gemaakt! Ik kan niet eens beschrijven hoe goed je bent als DJ. Je leest het publiek en daar pas je de muziek op aan. Fantastisch! De dansvloer stond de hele avond bomvol! De muziek was voortreffelijk! Zelfs onze gasten komen er nog vaak op terug, we hadden echt een topfeest! Je bent de bom!”

Tjarda Zeggelink
Testimonial

“Toch wel 1 van de beste die ik gezien heb, Technisch super, Let op de gasten en anticipeert daarop. Met als resultaat een super feest! Zowel in Lucky als in Bruins altijd een succes. Rob, Zet ‘m op!”

Jeroen Bosschers
Testimonial

Je bent natuurlijk een échte dj, die z’n dansvloer altijd vol heeft en het publiek feilloos aanvoelt. Niks is je te gek om aan elkaar te mixen. Mooie sessies meegemaakt bij o.a. Mehrfaut, Dansen bij Jansen, Vossenjacht en zelfs een keertje Grof (RIP). Als jij draait is het gegarandeerd feest! Ben benieuwd wat je gaat doen!

Mark van Wijk
Testimonial

“Zelfs op een kleinschalig feestje maak jij er nog een groot feest van! 😀 Je kreeg meerdere complimenten vrijdag!”

Babette Slaa
dj Rob Rolefes

Dj Rob Rolefes

Laat het hele plaatje kloppen.

Neem contact op als je op zoek bent naar een professionele dj voor bruiloften, bedrijfsfeesten, personeelsfeesten, jubileumfeesten en andere gelegenheden.

Neem contact op!
dj Rob Rolefes

Dj Rob Rolefes

Laat het hele plaatje kloppen.

Neem contact op als je op zoek bent naar een professionele dj voor bruiloften, bedrijfsfeesten, personeelsfeesten, jubileumfeesten en andere gelegenheden.

Neem contact op!